Kierrätyskollaasi Anna WildRose kurssilla materiaaleista ei ollut pulaa, kun itse Pirkko Toiviainen, siis taiteilijanimeltään Anna WildRose oli ohjaamassa innokkaita taitajia Suonenjoella Lintharjun koululla viikonloppukurssin aikana.
 


Nuorimmat kurssilaiset taisivat olla kaikkein tuotteliaimpia. Värikkäät työt piristävät tulevan talvikauden aikana monen kodin sisustusta. Monet jo käytöstä poistetut esineet saivat uuden mahdollisuuden päästä koristeeksi.
 
 
 
Nähdäänköhän nämä juhlakengät Tamperetalossa Itsenäisyyspäivänä? Kenkien kanssa käytettävää pukua on varmaan aika lähteä etsimään. Jos kutsua ei vielä tänä vuonna tule, kannattaisi niiden kulku ohjata Teatteri Lumon Silmänkääntäjä näytelmän ensi-iltaan Suonenjoen vanhalle lukiolle.


 
Koska materiaaleja jäi vielä runsaasti ja uusia voi etsiä lisää, Kierrätyskollaasikursseja tullaan järjestämään keväällä 2014 Sisä-Savon kansalaisopistossa Suonenjoen lisäksi muissakin opiston kunnissa: Rautalammilla ja Vesannolla. Ruusun Galleriahan sijaitsee aivan Sisä-Savon kansalaisopiston toiminta-alueen keskellä, joten Pirkolla on liki yhtä pitkä matka opistomme eri kurssipaikkoihin.  
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti